Práva k duševnímu vlastnictví jako nástroj EU pro obchodní liberalizaci a podporu exportu - Štěrbová, Ludmila
Analýza súčasných aktivít Európskej únie v oblasti obchodných aspektov ochrany a vynútenia práv k duševnému vlastníctvu, a to ako v mnohostranných, tak i v bilaterálnych obchodných dohodách EÚ. Možné dopady na otvorenie zahraničných trhov a podporu podnikania a exportu.