Úsvit a soumrak důchodové reformy - Pahorecký, Jaroslav
Reforma českého dôchodkového systému. Zákon o dôchodkovom a doplnkovom dôchodkovom sporení. Podstata zákonov druhého dôchodkového pilieru, ktorý v ČR rozširuje možnosti individuálneho sporenia a dôchodkového pripoistenia občanov.