Role islámských finančních institucí - Hrdličková, Ivana
Produkty islamských finančných služieb a bankových obchodov. Mudáraba (zmluva), mušáraka (podnikanie), murábaha (predaj), musawamah (zisk), idžara (lízing), cenné papiere (sukuk) poisťovnícvto (takaful). Islamské finančníctvo v neislamských krajinách.