Hlavní konkurenci Mobita je hotovost - Pavlíčková, Kateřina
Technologický vývoj aplikácie Mobito a vstup na trh mobilných platieb. Technické riešenie a najväčšie konkurencie v oblasti bezkontaktných platieb. Získavanie a udržiavanie si zákazníkov mobilných platieb.