Sociálny rozvoj a kvalita života v kontexte makroekonomickej nerovnováhy - Antalová, Mária, 1952-
Informácia o medzinárodnej vedeckej konferencii "Sociálny rozvoj a kvalita života v kontexte makroekonomickej nerovnováhy. Konferencia sa konala v dňoch 17.-18. mája 2012 vo Veľkom Mederi, Slovensko. Ciele konferencie, vystúpenia prednášateľov.