Chorvátsko na ceste do Európskej únie - Wefers, Jarmila
Proces prípravy na členstvo v Európskej únii. Všeobecná obchodno-ekonomická charakteristika Chorvátska. Zmluva o pristúpení. Niektoré vynegociované prechodné obdobia.