Kľúčom sú emócie - Orfánus, Dominik
Ľudia v sivej ekonomike míňajú a zarábajú najmä vtedy, ak neveria, že štát efektívne využíva ich dane. Ako sú Slováci namočení v sivej ekonomike. Pocity Slovákov pri nákupoch v sivej ekonomike.