Vplyv Basel III na úverovú kapacitu bánk pôsobiacich na Slovensku - Zimková, Emília
Súčasná kríza a nevyhnutnosť regulácie bankového sektora. Vznik pravidiel Basel I v roku 1988. Nové pravidlá regulovania bánk - Basel III. Stručný prehľad opatrení Basel III. Kapitál bánk na Slovensku. Prísne pravidlá obozretného podnikania. Úverová kapacita bánk na Slovensku.