Novela zákona o dani z pridanej hodnoty - Pastierik, Vladimír
Zákon č. 222/2004 Z. z. o dani zpridanej hodnoty v z. n. p. bol novelizovaný s účinnosťou od 1.10. 2012, resp. 1.1. 2013 (§ 85l od 1. 1. 2014) novelou č. 246/2012 Z. z. Vybrané témy tejto novely.