Inovatívni zvedavci - Legéň, Marek
Technologický skaut môže firme ušetriť nemalé výdavky na vlastný výskum a vývoj. Výhody technologického skautingu. Kde je potenciál pre technologický skauting. Slovensko v plienkach, inovácie chytáme za chvost.