Stratégie cieľového rozšírenia služieb - Dražanová, Marianna
Sektor pokročilých obchodných služieb (Advanced business services). Cieľové riadenie a rozšírenie služieb. Koncentrácia. Diferenciácia a vytvorenie jedinečnej ponuky služieb pre klientov. Špecializácia a kombinovanie. Kooperácia na základe zmluvy na dosiahnutie spoločných cieľov. Analýza a hodnotenie výsledkov cieľového rozšírenia služieb vo sfére zdanenia.