Doménové mená – dôležité aktíva podnikateľských subjektov - Rambousek, Karel
Funkcie domén. Domény a marketing firiem. Právny rámec registrácie a používania domén. Pojem doména. Druhy domén. Hodnota domény na trhu. Ako a kedy registrovať doménu. Možnosti registrácie domény pod národnou doménou ".sk". Ako získať už registrovanú doménu, ktorá sa nevyužíva.