Zákon č. 252/2012 Z.z. s dôrazom na zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov - Mezeiová, Viera
Dohody mimo pracovného pomeru a ZDP. Zákonník práce. Sociálne poistenie. Zdravotné poistenie. Platenie preddavkov na daň. ZDP a nová nezdaniteľná časť základu dane (novelizácia ZDP).