Komparácia manažmentu verejných výdavkov v Slovenskej republike s vybranými krajinami Európskej únie a OECD - Baláži, Peter
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Analýza jednotlivých oblastí verejného sektora a to najmä zamestnanosť v tejto oblasti, a transparentnosť. Sú to oblasti, ktoré neustále vyvolávajú rozsiahle diskusie najmä v ekonomickej oblasti.