Zmeny systému vlastníckej kontroly v závislosti na raste podniku - Okruhlica, František
Príspevok popisuje rôzne spôsoby a oblasti vlastníckej kontroly v jednotlivých fázach rastu podniku a upozorňuje na kritické miesta zmeny systému kontroly. Zvolený spôsob vlastníckej kontroly zásadne ovplyvňuje výkonnosť podniku. Teoretické prístupy sú objasňované na konkrétnych príkladoch z praxe vo svete, ako aj Slovenskej republiky a Českej republiky.