Príčiny a dôsledky vývoja nezamestnanosti v Slovenskej republike - Hajdúchová, Iveta
Nezamestnanosť predstavuje nerovnováhu na trhu práce. Východiská skúmania nezamestnanosti. Negatívne vplyvy rastu nezamestnanosti. Tri obdobia rastu nezamestnanosti na Slovensku. Závery.