Preinkubátor ako nástroj podpory malých a stredných podnikov na zvýšenie ekonomickej aktivity spoločnosti - Jankiewicz, Slawomir
Úloha malých a stredných podnikov (MSP) v ekonomike štátu. Koncepcia preinkubátora ako nástroja na podporu podnikania v spoločnosti. Charakteristika preinkubátora. História a súčasnosť inkubátorov v ekonomike. Situácia podnikateľskej aktivity v Poľsku.