Súčasný stav marketingového plánovania v malých a stredných podnikoch na Slovensku - Ďaďo, Jaroslav
Nárast záujmu o marketing a marketingové plánovanie v súčasnosti. Proces marketingového plánovania v malých a stredných podnikoch na Slovensku. Prieskum, závery prieskumu.