Štátna podpora inovácií v cestovnom ruchu na príklade Švajčiarska a Slovenska - Malachovský, Andrej
Podstata inovácií v cestovnom ruchu a postavenie štátu v ich podpore. Podpora inovácií v cestovnom ruchu vo Švajčiarsku. Podpora inovácií v cestovnom ruchu na Slovensku.