Regulation vs competition in energy sector - Musil, Aleš
Vzťah regulácie a práva hospodárskej súťaže v oblasti energetiky. Regulácia sektoru v oblasti elektriny a plynu. Ilustračné príklady z pohľadu súťažného práva.