Regulácia profesijných služieb a súťažné právo (prax PMÚ SR v kontexte európskeho práva) - Šabová, Zuzana
Regulácia profesijných služieb a súťažné právo. Aktivity Európskej komisie v oblasti profesijných služieb. Rozhodovacia prax Komisie a európskych súdov.