Ochrana hospodárskej súťaže v oblasti elektronických komunikací - Koukal, Pavel
K pojmu a právnemu vymedzeniu elektronických komunikácií. Oblasť elektronickej komunikácie a pravidlá hospodárskej súťaže. Európsky legislatívny rámec pre elektronické komunikácie.