Sankce v decentralizovaném komunitárním soutěžním právu - Neruda, Robert
Nariadenie Rady EÚ č. 1/2003, ktorým sa zaviedol modernizovaný a decentralizovaný systém aplikácie komunitárneho súťažného práva. Právna úprava. Skryté rozdiely v sankčných systémoch. Maximálna pokuta v členských štátoch. Harmonizácia v Českej republike. Dôsledky pre prax. Quo vadis Európa.