Behaviorální ekonomie ve vztahu k hospodářské soutěži - Zháňalová, Lucie
Behaviorálna ekonómia a správanie spotrebiteľa. Behaviorálna ekonómia a súťažná politika. Behaviorálna ekonómia a ochrana spotrebiteľa. Kritika behaviorálnej ekonómie - neoklasická škola.