Vliv finanční krize na produktivitu práce českých nefinančních podniků - Mikan, Pavel
Prispôsobenie nefinančných podnikov novým podmienkam. Po prepade produktivity práce v dôsledku finančnej krízy sa podniky dostali najneskôr v roku 2011 na predkrízovú úroveň. Predmetom príspevku je aj zistenie, ako sa prejavuje zdržanlivosť podnikov pri prijímaní nových pracovníkov na vývoji osobných nákladov.