Kontrola koncentrací v regionu střední a východní Evropy - Majer, Ondřej
Stručný náčrt niektorých aspektov kontroly spájania podnikov v štátoch strednej a východnej Európy. Príklady problémov, s ktorými sa môžu spoločnosti stretnúť.