Zánik trestnosti trestného činu v nadväznosti na využitie liniency programu v Slovenskej republike - Fodorová, Katarína
Pojem liniency program - program zhovievavosti. Liniency program v Slovenskej republike. Trestnoprávna úprava a program zhovievavosti. Novela Trestného zákona č.224/2010 Z. z.