Ranking the EU countries based on indicators of sustainable development - Ostasiewicz, Katarzyna
Indikátory udržateľného rozvoja. Merania udržateľného rozvoja založené na individuálnych kategóriách. Merania udržateľného rozvoja založené na vzdialenosti od "ideálneho východiskového bodu". Merania udržateľného rozvoja založené na vzdialenosti na "najhoršej-najlepšej" osi. Merania udržateľného rozvoja založeného na vzdialenosti na "zlej-dobrej" osi. Závery a diskusia.