Analyse of principles of corporate social responsibility in food industry in the Slovak Republic - Prokeinová, Renáta
Spoločenská zodpovednosť podnikov (CSR - Corporate social responsibily). Vývoj spoločenskej zodpovednosti podnikov na Slovensku. Metódy získania dát (forma dotazníkov) o spoločenskej zodpovednosti podnikov v potravinárskom priemysle na Slovensku.