Nové ekonomické projevy outsourcingu a sítí podniků - Mikoláš, Zdeněk
Problematika outsourcingu a sietí podnikov je známa odbornej verejnosti už dlho. Nový prejav tejto formy podnikania prinášajú nadnárodné spoločnosti. Ide o využitie sietí podnikov k finančnej optimalizácii prostredníctvom DPH a exportu. Príspevok načrtáva ekonomické efekty tejto novej formy podnikania.