Ako hodnotiť kvalitu súťažnej autority - Zemanovičová, Daniela
Viaceré možnosti, ako hodnotiť kvalitu a efektívnosť súťažnej autority. Kvantitatívne a kvalitatívne indikátory. Externé hodnotenia. Relácia medzi vstupmi (financie, kvalita expertov) a výstupmi.