<Ľ> Activité des entreprises industrielles slovaques dans le domaine de la vente: création de la valeur et renforcement du nouveau modèle de croissance "Made in Europe" - Kita, Pavol
Teoretické východiská tvorby hodnoty v oblasti predaja na trhu B2B. Tvorba hodnoty v oblasti predaja - výsledky prieskumu. Aktivity priemyselných podnikov pred predajom a po predaji.