Using the Balanced Scorecard for human resources performance in the financial sector - Gabčanová, Iveta
Meranie a riadenie výkonnosti ľudských zdrojov s využitím Balanced Scorecard vo finančnom sektore. Interné a externé faktory ovplyvňujúce riadenie ľudských zdrojov.