Application of artificial intelligence and data mining techniques to financial markets - Hiľovská, Katarína
Ciele a metódy umelej inteligencie. Prepojenie umelej inteligencie a financií. Techniky dolovania dát, expertné systémy a výpočtová inteligencia založená na agentoch.