Economic stimulation of demand in the market of adult education - Vychová, Helena
Základné problémy vzdelávania dospelých. Faktory ovplyvňujúce aktívny prístup dospelých k ďaľšiemu vzdelávaniu. Podporné nástroje, hlavné riziká a prínos spojený s implementáciou nástrojov.