Studia turistica akademický časopis v oblasti cestovného ruchu
Problematika spojená s multidisciplinárnou povahou cestovného ruchu, ktorá ponúka nasledujúce publikačne okruhy: teóriu a ekonomiku cestovného ruchu, manažment, regionálny rozvoj, štatistiku, marketing, sociológiu a psychológiu zameranú na cestovný ruch, dopravu, hotelierstvo, gastronómiu, pedagogiku voľného času a rekreológiu.