Lidský kapitál a výkonnost podniku - Štamfestová, Petra
Vymedzenie pojmu ľudský kapitál. Intelektuálny kapitál. Meranie ľudského kapitálu podľa prof. Edvinssona. Vplyv ľudského kapitálu na výkonnosť podniku.