Jednoduché princípy bytia - Porubský, Juraj
Rozhovor so Zoltánom Demjánom, ktorý sa zo špičkového horolezca prepracoval cez vrcholového manažéra až ku koučovi, a ktorý pomáha iným, ako viesť ľudí. Budovanie vzťahov s ľuďmi. Sloboda voľby. Budovanie obchodu na pozitívnych emóciách zákazníkov. Žiť podľa hodnôt, ktoré sú v súlade s univerzálne platnými princípmi. Duchovná inteligencia. Vek múdrosti.