Public governance, social services and social assistance benefits - Průša, Ladislav
Charakteristika problémov, ktoré bránia efektívnemu fungovaniu systému sociálnych služieb a dávok sociálnej starostlivosti z hľadiska kompetencií jednotlivých orgánov verejnej správy.