Působení faktorů lokálního a globálního prostředí na mezinárodní marketingové strategie s ohledem na výkonnost firmy - Techlová, Veronika
Marketingová stratégia ako nevyhnutná súčasť podnikovej stratégie. Medzinárodný marketing, medzinárodné marketingové stratégie. Koncepcia medzinárodného marketingu. Zákonitosti adaptácie marketingovej stratégie. Adaptácia marketingovej stratégie - aplikácia marketingového mixu na základe skúseností z praxe.