Zaměstnanecké podvody - Tondlová, Markéta
Príspevok poukazuje na najnovšie zistenia v oblasti zamestnaneckých podvodov. Autorka čerpá z najnovšej správy asociácie certifikovaných vyšetrovateľov podvodov a zo správy organizácie International Transparency.