Jednoduché pravidlá pre rozpočet rodiny - Prokopec, Marek
Ako žiť vo finančnom svete. Koncept, ako sa na svoje osobné financie pozrieť a ako o nich rozmýšľať. Plánovači a pravidlá. Dve vrstvy strednej triedy. Tri piliere osobných financií: rozpočet, kôpky, starostlivosť o nasporené peniaze.