Intergenerational solidarity of the public health care systems in Europe - Pavloková, Kateřina
Demografické zmeny a dôchodkové systémy. Prezentácia a vyčíslenie možnej perspektívnej nerovnováhy v systémoch financovania verejného zdravotníctva z pohľadu jednotlivých generácií.