Daňovo-odvodový pohľad na dividendy - Borza, Michal
Príjem (najčastejšie) fyzickej osoby z kapitálu vyprodukovaného právnickou osobou. Vo všeobecnosti platí, že každý príjem by mal byť v štáte zdanení. Dividendy a ich daňovo-odvodové zaťaženie.