Financial stability, world financial crisis and financial markets´ regulation: some new issues - Pavlát, Vladislav
Vybrané teoretické poznatky týkajúce sa finančnej krízy, finančnej stability a finančnej regulácie. Konfrontácia s reálnou situáciou na svetovej ekonomickej scéne.