Meranie environmentálnej výkonnosti podniku formou indikátorov udržateľnej produkcie - Majerník, Milan, 1952-
Definícia inkubátorov udržateľnej produkcie. Metodický postup hodnotenia environmentálnej výkonnosti podniku formou indikátorov udržateľnej produkcie a EMS.