Daňové priznanie po smrti daňovníka - Borza, Michal
Daňové priznanie po zosnulom podávajú dedičia alebo najbližší príbuzní, a to iba za príslušnú časť roka, v ktorom daňovník zomrel, nakoľko dňom smrti daňovník prestáva vykonávať činnosti, z ktorých mu plynuli príjmy.