Daňový preplatok a jeho vrátenie - Borza, Michal
Daňový preplatok je suma platieb, ktorá prevyšuje splatnú daň. Zákon č. 563/2009 Z. z. o správe daní. Dôvody vzniku preplatku a ich vrátenie daňovníkovi v zmysle zákona - Daňového poriadku. Stanovisko Finančného riaditeľstva k nedostatkom s informačnými systémami.