Význam environmentálneho manažérskeho systému pre podnik - Urblíková, Daniela
Spôsoby znehodnotenia životného prostredia. Externality. Normy radu ISO 1400X. Environmentálna politika firmy. Tvorba environmentálnej koncepcie. Podnikové environmentálne indikátory. Environmentálny manažérsky systém v Slovnafte, a.s.