Charakteristika vývoja slovenského a rakúskeho poistného trhu v období 2005-2010 - Meheš, Marek
Vývoj poistných trhov Slovenskej a Rakúskej republiky, ako plnoprávnych členov Európskej únie a Európskej federácie národných asociácií poisťovní v kontexte turbulentného makroekonomického vývoja.